Sunday, April 19, 2020

آموزش طرز تهیه یتیمچه کدو با طعمی بسیار عالی و ویژه https://ift.tt/2yppUrU


آموزش طرز تهیه یتیمچه کدوی خوشمزه

یتیمچه غذایی خوشمزه است که روش خاصی تهیه می شود. در این بخش طرز تهیه یتیمچه کدو که یکی از غذاهای سنتی شهر شیراز است و به یتیمچه شیرازی معروف است به شما آموزش می دهیم.

کدو یکی از سبزیجات با ارزش غذایی بالا است که دارای انواع مواد مغذی و ویتامین است و می تواند باعث کاهش چربی خون و لاغری شود. یکی از غذاهای محبوب که می توان با کدو درست کرد، یتیمچه است. غذاهای خوشمزه دیگری مانند کوکوی کدو سبز را هم می توانید با کدو درست کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا روش تهیه یتیمچه کدو را آموزش دهیم.

مواد لازم

  • کدو سبز متوسط ۵ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آموزش طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه یتیمچه کدو

در ابتدا کدوها را بشویید و سپس پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی خرد کنید. ظرفی مناسب انتخاب کنید و بر روی شعله قرار دهید و سپس به آن روغن اضافه کنید. بعد پیاز خرد شده را درون روغن تفت دهید تا رنگ ان طلایی شود.

حالا کدوها را اضافه کنید. کدو را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید. سپس گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک، زردچوبه، فلفل ئ رب را هم اضافه کنید و تمام مواد را مقداری تفت دهید.

پس از اینکه مقداری مواد تفت داده شدند

پس از اینکه مواد کمی تفت داده شدند روی آنها نصف پیمانه اب بریزید و درب ظرف را ببندید. صبر کنید تا کدو بخارپز شود و خوب بپزد طوری که آبی در آن نماند.

یتیمچه کدوی خوشمزه آماده شده است و می توانید آن را با نان سنگک سبزی و ماست سرو کنید.

نکاتی برای پخت بهتر

برای خوشمزه تر شدن خوراک یتیمچه کدو سبز می توانید کمی جعفری خشک شده را به مواد در حال پخت اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید کدو را با پوست استفاده کنید.

اگر با طعم سیر مشکلی ندارد می توانید از سیر هم در این غذا استفاده کنید.

برای ترش مزه شدن می توانید در آخر مقداری سرکه و یا آبلیمو به غذا اضافه کنید.

بخوانید: یتیمچه کبابی ؛ آموزش طرز تهیه یتیمچه کبابی غذای خوشمزه بدون گوشت



منبع : تاپ ناز

نوشته آموزش طرز تهیه یتیمچه کدو با طعمی بسیار عالی و ویژه اولین بار در رازمگ. پدیدار شد.



from رازمگ https://ift.tt/3eChHRV
via IFTTT

No comments:

Post a Comment