
مرغ سوخاری-fried chicken
یکی از غذاهای لذیذ فست فودی، مرغ سوخاری است که روش های پخت متفاوتی دارد. در ادامه یکی از روش های مرغ سوخاری رستورانی را ببینید.
مواد لازم مرغ سوخاری :
آرد ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
ران یا سینه مرغ ۸ تکه
سبزیجات معطر یک چهارم لیوان
پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری(دلخواه)می توان اضافه نکرد.
طرز تهیه مرغ سوخاری :
از شب قبل مواد را آماده می کنیم. برای اینکار ابتدا پیاز را نگینی یا خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سبزیجات خشک و یا تازه ای را که قبلا شسته و خرد کرده ایم را نیز اضافه می کنیم
و (جعفری ، نعناع ، آویشن ، ترخون) ماست را همراه با فلفل سیاه و کمی نمک به مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم و در آخر زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم و تکه های مرغ را در مواد قرار می دهیم به طوری که با مواد آغشته شوند.
روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند. تخم مرغ ها را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و کنار می گذاریم.
در کاسه ای آرد را می ریزیم و سپس پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک را نیز به مقدار لازم اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا مواد یکدست شود.
در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود.
مرغ های طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم و ابتدا هر کدام از تکه مرغ ها را در تخم مرغ می زنیم و سپس در مخلوط آرد می غلتانیم و داخل روغن داغ شده قرار می دهیم تا با حرارت کم مغز پخت و سرخ شوند.
تمام تکه های مرغ را به همین روش سرخ می کنیم و در توری یا دستمالی قرار می دهیم تا روغن اضافه ان خارج شود.
مرغ های سوخاری را در ظرف می چینیم.
سپس سیب زمینی سرخ شده و خیار شور در کنار این مرغ سوخاری سرو کنید.
منبع : آشپزی آسمونی
نوشته طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی اولین بار در رازمگ. پدیدار شد.
from رازمگ https://ift.tt/3c954fS
via IFTTT
No comments:
Post a Comment