Tuesday, February 25, 2020

آموزش پخت پنکیک | آسمونی https://ift.tt/2uuG3uD


نویسنده: آسمونی 

آموزش پخت پنکیک-cooking pancakes

آموزش پخت پنکیک-cooking pancakes

به جرات می توان گفت پنکیک یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است. در ادامه طرز تهیه را ببینید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک :

تخم‌مرغ خام : دو عدد

آرد: یک لیوان

شیر: یک لیوان

شکر: یک قاشق سوپ‌خوری

جوش‌شیرین: یک قاشق مرباخوری (می‌توانید هم از جوش‌شیرین استفاده نکنید)

روغن: به مقدار کافی

مربا: دو فنجان چای‌خوری

خاک قند: پنجاه گرم

طرز تهیه پنکیک :

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید.

شیر و شکر و جوش‌شیرین را به همراه یک لیوان آب گرم روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید.

در این هنگام آرد را کم‌کم به مایه پن‌کیک اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مایه کاملا یک‌دست شود.

ماهی‌تابه کوچکی را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق سوپ‌خوری روغن توی آن بریزید.

روغن که داغ شد، مقداری از مایه پن‌کیک را درون ماهی‌تابه بریزید.

ماهی‌تابه را برگردانید تا مایه به طور یکنواخت در سطح آن پخش شود. زیر پن‌کیک که برشته شد، آن را با کفگیر برگردانید.

وقتی هر دو طرف پن‌کیک برشته شد، آن را به بشقابی منتقل کنید. در این زمان روغن کف ماهی‌تابه را اندازه کنید و دوباره مقداری مایه پن‌کیک درون آن بریزید.

تا پن‌کیک دوم خودش را می‌گیرد و زیر آن برشته می‌شود، دو قاشق سوپ‌خوری مربا لای پن‌کیک اول بگذارید و آن را لوله کنید و در دیس بگذارید.

به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه پن‌کیک تمام شود.

پیش از آن‌که پن‌کیک‌ها را سر میز غذا ببرید، مقداری خاک قند و یا عسل روی آنها بپاشید.

منبع : آشپزی آسمونی



منبع : آسمونی

نوشته آموزش پخت پنکیک | آسمونی اولین بار در رازمگ. پدیدار شد.



from رازمگ https://ift.tt/37VsuC8
via IFTTT

No comments:

Post a Comment