سیر یکی از خوراکی های بسیار مفید ضد باکتری ومیکروب کش است که خواص زیادی دارد فصل
سیر تازه که می شود افراد معمولا از آن دسته دسته می خرند و در غذاهایشان و یا ترشیجات
استفاده می کنند اما با حجم زیاد سیر باید چه کنیم و چگونه سیرها را همواره تازه نگه داریم
در ادامه مطلب از پرشین وی ما قصد داریم روش های نگهداری از سیر تازه و همچنین روش خشک کردن سیر را
برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
روش خشک کردن سیر
بهترین راه برای این کار روش خشک کردن به صورت ورقه ای می باشد.
به این صورت که سیر را ورقه ورقه کرده و مانند میوه ها خشک کنیم.
شما می توانید این روش را امتحان کنید.
البته اگر توانستید آنها را خشک کنید با آسیاب آن را به صورت پودر درآورید.
بیشتر بدانید از روشهای نگهداری از سیر
نگهداری سیر داخل یخچال: نگهداری سیر در کشوی یخچال تا حدودی مشکل رطوبت را برطرف
میکند ولی وقتی سیر را از محیط سرد یخچال خارج کنید که میخواهید تاوَن آن را مصرف کنید.
زیرا سیر بعد از خارج شدن از یخچال در اثر داشتن رطوبت خیلی زود جوانه میزند.
نگهداری سیر در فریزر: خیلیها عقیده دارند که سیر منجمد شده اصلاً طعم سیر تازه را ندارد.
اما بهترین راه جهت آماده کردن سیر برای نگهداری در فریزر،حبههای سیر را پوست بگیرید و به
همراه کمی آب آنها را در مخلوطکن ریخته و بهصورت یکدست خردکنید. سپس پورهی سیر را
داخل قالب یخ ریخته و یا روی سطح یک ورقهی سیلیکونی بهصورت نازک پهن کنید و در فریزر بگذارید
تا منجمد شود بعدازآن سیرهای منجمد شده را در ظرف درداری بگذارید و درون فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.
روش خشک کردن سیر
دستگاه میوه خشککن: برای نگهداری طولانیمدت سیر میتوان از دستگاه میوه خشککن استفاده کرد.
پوست سیر را جدا کنید و آنها را بهصورت لایههای نازک برش دهید کنید، سپس برشهای سیر را
داخل دستگاه میوه خشککن قرار دهید و بگذارید تا خشک شود. بعدازاینکه برشهای سیر خشک شد،
آنها را میتوانید در یک ظرف درب بسته نگهداری کنید.
نگهداری سیر در روغنهای طعم دار: بعد از جدا کردن پوست سیرها برش زده و آنها را خشککنید.
بعدازاینکه برشهای سیر خشک شد، آنها را داخل یک ظرف شیشهای بریزید و به آن روغنزیتون
اضافه کنید.(بهطوریکه روی آنها را کاملاً بپوشاند) نکته بسیار مهم در این طریقه نگهداری این
است که قرار دادن سیر تازه داخل روغن میتواند باعث ایجاد بوتولیسم شود؛ چنانچه سیر تازه
را با روغن ترکیب میکنید، همیشه آن را در یخچال نگهدارید و ظرف سه هفته آن را مصرف کنید.
روش خشک کردن سیر
سیر از سبزیجاتی است که در اثر منجمد شدن بسیاری از خواص آن مانند بافت، عطر و طعم آن از
دست میرود، پس توصیه میکنیم که از دیگر روشهای نگهداری سیر مانند خشککردن سیر، تهیه پودر سیر خانگی یا تهیه سیر ترشی استفاده کنیم.
کباب کردن سیر در فر: سیر کباب شده را میتوان مدت بیشتری در فریزر نگه داشت. سیر کبابی
از سیر تازه خوشطعمتر است، و برای هر کاری که نیاز به سیر خام باشد، میتوان استفاده کرد.
ظرف مخصوص فر را با مقدار کمی روغنزیتون چرب کنید، چند عدد بوتهی پ سیر را درون ظرف بریزید،
و با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت حدود ۴۵ دقیقه بپزید. حالا میتوانید سیرها را در ظرف مخصوص ریخته و درون یخزن بگذارید.
نگهداری در سرکه؛ سیرترشی: برای نگهداری از مقدار زیادی سیر این بهترین راه است.
سیرها را بشویید و بگذارید یک هفته خشک شود و بعد آنها را در سرکه بریزید و سیرترشی درست کنید.
اما برای فریز کردن سیر تازه میتوان آن را بهصورت بوتهای و بدون جدا کردن پوست فریز کرد.
سیر خردشده مخلوط با روغن و یا حبهای با روغنزیتون از دیگر روشهای فریز کردن سیر است. باید توجه داشت که کیسههای پلاستیکی برای این کار مناسب نیست.
سه روش فریز کردن سیر تازه
فریز کردن سیر باپوست
سیرها باید کاملاً سالم و بدون کپک بوده و جوانه نزده باشد. همچنین توجه داشته باشید که از سیرهایی
که بافت آنها نرم شده برای فریز کردن استفاده نکنید. سیرها بهصورت بوتهای و بدون جدا کردن
پوست داخل ظرف دردار یا پلاستیک فریزری منجمد کنید.

روش خشک کردن سیر
فریز کردن سیر بهصورت خردشده یا پوره
سیر را پوست بگیرید و سپس خردکنید و یا بر اساس نوع مصرفتان آن را بهصورت پوره درآورید.
سیرها خردشده را میتوانید کیسه فریزر وکیوم شده در داخل فریزر نگهداری کنید و پوره سیر
را نیز روی یک سطح نازک پهن کنید بعدازاینکه منجمد شد ورقههای منجمد شده را در ظرفی دردار بگذارید و در فریزر قرار دهید.
فریز کردن پوره سیر در روغن
سیر تازه را بعد از پوست کندن با دستگاه غذا ساز بهصورت پوره درآورید بعد سیرهای پوره شده را
با روغنزیتون مخلوطکنید و آنها را در قالب یخ ریخته و در فریزر نگهدارید.نکته مهم، قالب باید حتماً دارای درب باشد زیرا بوی سیر فضای فریزر را نامطبوع میکند.
زمان نگهداری سیر تازه در فریزر
سیر تازه را میتوان ۸ الی ۱۲ ماه داخل فریزر نگهداری کرد. نگهداری بیشتر ارزش غذایی سیر را از
بین میبرد، پس پیشنهاد میکنیم در هنگام بستهبندی حتماً روی برچسب تاریخ بزنید. سیر از
سبزیجاتی است که در اثر منجمد شدن بسیاری از خواص آن مانند بافت، عطر و طعم آن از دست
میرود، پس توصیه میکنیم که از دیگر روشهای نگهداری سیر مانند خشککردن سیر، تهیه پودر سیر خانگی یا تهیه سیر ترشی استفاده کنیم.
چاردان / تبیان
نوشته روش خشک کردن سیر | روش خشک کردن سیر به صورت اصولی و راحت اولین بار در رازمگ. پدیدار شد.
from رازمگ https://ift.tt/3dCFIry
via IFTTT
No comments:
Post a Comment